júl
19

12.04

| Szerző: wendy's | 11:42 am

Igazából.Nem tudom mégis milyen okosságot kéne veletek megosztanom.Fáradtan ásítozva heverek a laptop előtt,az öcsém a másik gépen játszik,a másik meg már megint malcolmot néz.Hála nincs annyira meleg,mondjuk azért rendesen szakaadt rolam a víz mikor felkeltem.A mamám szokás szerint tele akar minket tömi kajával,és annyi értelmes dolog lenne amit csinálhatnék de inkább itt rohadok és csak háttőő szenvedek.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de ha az ember belejön vmibe utána elég nehéz leállni és megálljt parancsolni magadnak.Vannak dolgok amik hirtelen megdobják az önbizalmad éshát.Kicsit betorzulsz és csak arra tudsz és akarsz koncentrálni.Hmm.az a Plan B.

Elmonjam mit kéne csinálni?
angolozni,olvasni,2.vhzni,beszélgetni az öregekkel,tehát értelmes dolgokat ,ahelyett h azt nézném facebookon h ki milyen állatságokat csinál.

Az ipodom lemerült,semmi jó film.Na meg az embereim.fúúú....pénteken haza megyek sztem.vagyis nagyon remélem.izééé olyan gyorsan telik a nyár.már lassan aug.tudjátok mit?

Kapjátok be.:P:D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr342160689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása