ápr
14

Tapasztalat

Címkék: fiatal románc | Szerző: wendy's | 3:34 pm

 100 Év tapasztalat

 
15 éves vagyok és egy átlagos méretű magyarországi városban élek. Gimnazistaként mint tudjuk, egy csomó új kaland a lapra kerül főleg, ha lány vagy. Ennek ellenére életem sajnos már hétköznapinak mondható…Végül is mit szeretnek a korombeliek?A szabadság a vásárlás,jó könyvek romantikus vígjátékok?A mozgás,a zene az éneklés?A bulik a tánc?A koktélok vagy más egyéb finom alkoholos dolgok?(a környezetemben még csak ez tarol röviden összefoglalva)És hát persze az egyik legfontosabb és legvonzóbb téma…:a PASIK. Igen, nehéz téma, és hogy a nők kifejezésével éljek:”a pasik mind hülyék”.
Tegyük fel hogy új rokon lépett a családba. Most nem egy kistestvérre vagy egy pótapára gondolok hanem mostoha ágon. Egy mostoha unokabáty.Ez kemény. Persze hogy helyes,persze hogy idősebb és persze hogy okos,vicces nagydumás nagyvárosi fasz.Kinézetre úgy igazából *Hugh Dancy-re hasonlít,belsőre,nem is tudom.Egy tapasztalt 23 éves megcsábító vizilabdás.Aki a fél világot bejárta és ha azt mondanák nézzem egy napig vagy megölnek, hát az maga a mennyország lenne.Úgy gondolja,hogy sokkal több mindent ki lehetne hozni ebből az egész világból ha az emberek élete végre nem a pénztől függne.Úgy gondolja,hogy az egyszer véget érő kincs amit nekünk adtak nem arra való hogy elpazaroljuk és ne segítsük másokon és egyaránt magunkon.Úgy gondolja a hit csak egy beképzelt baromság amit réges-régen még azért találtak ki mert nem tudták bizonyítani a dolgokat..Imádja a családját,udvarias,mindezek mellett nehezen érti meg a többi fajtársa gondolkodását.Nem könnyű megszólalni mellette hisz még olyan témákról is megvan a véleménye amiben abszolút laikus.2 nap alatt kb.5 órát beszélhetett hozzám folyamatosan nagy szerencsémre… és hát ….ő lett az etalon,vagyishát,kinézetre biztos.
És akkor ilyenkor jön a hires 100 éves tapasztalat.Fiatal kis naivként elmeséled anyukádnak és ő előrukkol ugyanezzel a storyval csak éppen az ő kiszemeltje a bátyja haverja volt.Aztán jön a jó öreg nagyanyókád és levágja ugyanezt a pár sort a szomszéd fiúról akivel” Kiskúröcsögén” élt egy utcában  1945-ben .
És ekkor rájössz.Rájössz, hogy ez egy sablon.Újra és újra ismétlődik, folyamatosan megállás nélkül.Nem számít a kor,hogy 1922-ben vagy 2009-ben élünk, ez az áram mindig megráz és 1szer úgy is belenyúlsz a konektroba..Te is majd a  gyerekeidnek,unokáidnak fogod regélni.És akkor már nem lesz semmi más csak egy ráismerő pillantás,csak egy tapasztalt mosoly.De nehogy félreértsd ez nem szerelem ez csak egy múló románc arról a fiúról akiért valamikor nagyon odavoltál.
 
*Egy boltkóros naplója,Look

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr261064657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása