dec
2

COLDPLAY.....^^

| Szerző: wendy's | 6:12 pm

Határtalan boldogsáááááágggg!Coldplay Istenem annyira imádlak titeket!Komolyan azt se tudom hogy ezt, hogy lehet máshogy meghatározni:).Teljesen feldobjátok ezt az amúgy is király napot!
Szinte elfelejtettem milyen egy zenekart, egy zenét ennyire imádni.Amikor tudod, és érzed, hogy valami annyira hozzád tartozik.A hangzás.De csak a ha belegondolok,zongora,hegedű,gitár,jelentős basszus,Guy sexi dőlöngetős gitározása,Chris feljthetetlen táncai és szenvedősen vicces éneklése.Az örökös huhogás a XndYtól kedzve.Mind ott van.MINDEN.


Amikor olyan emberek akikről nem is tudtad hogy tisztába vannak vele hogy nagy rajongó vagy a kezedbe nyomják a telójukat, hogy Zsuzsi,tessék.És ott van, a Coldplay ami hozzám, hozzánk tartozik ^^

 

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr692488943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása