aug
31

 

Mostantól újra jön a rendszeresség.A kora reggeli kelések,a gyűrött ruhák a gyűrött testeken,a fanyar mosolyok a tükörben,a rohanó reggelik,és az éppenhogycsak bepakolt súlyos táskák.Az álmos arcok az 1.órán.A tompa gondolkodás,és a nyár siratása.

Hnap,szept.1 gyerekek.Feltudjátok ezt fogni?Az a legszomorúbb az egészben hogy mostmár tényleg tanulnunk kell.Muszáj mert nem lesz belőlünk senki.

Jönnek azok a bizonyos nehéz idők,meg kell barátkoznunk a változzással és bizonyos emberek "hanyagolásával".Uff.Már ma is szar lesz.:(



Évnyitó.Ezaz megint 1 évfolyammal kevesebben vagyunk.Mindenki fekete-fehér ruhája alatt nyűglődik és hallgatja a 2 órás beszédet,mely vagy  vers elemzéssel vagy a csillagok állássával van szépítve.Látom előre az állapotokat.A padon fekvést és a suttogást.Drága osztályfőnökünk izléses ruháját és a pattogást, a hadarást.

Tavaly mintha vártam volna a sulit.De azt kell,hogy mondjam,hogy tavaly óta is egy csomót változott minden és mindenki.

Fura lesz,na mind1.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr852262000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása