júl
17

 jó örülhetek a fejemnek.B terv összejött.végülis megcsináltam egy részét ami nem marad tartósnak dehh ömm.....nem is akarom hogy az legyen mert egyesek nem tudták kordában tartani a hát nem is tudom.vágyaikat?(na jó tudta de azért figyelmeztetni kellett)
komolyan most kb úgy érzem ha valaki megakarna közelíteni elküldeném a csába.ilyenkor MÁSNAP -vagyis a poén az ugye h ma 7kor lett vége-úgy érzem h bazdmeg zsuzsi akkora állat vagy.most nem igaz ezt miért kellet...és miért pont ott és miért pont az utcában és miért pont...hát azt nem mondom h miért pont vele.gonosz módon elmondhatom h behúzhatok egy strigulát.háá-háá.olyan jó érzés ez a bosszú.háháh.ha ma is alkotnék valamit az azért durva lenne..úúúú....nem iszok most 1 hétigXD.
 

Itt van az a szám amit egész keszthelyen hallgattam.Annak a bizonyos B tervnek a himnusza.A dalszöveg  odabasz,mert kb.ezt csináltam.

Come alive on the driver’s side
So close I taste your breath
Your lips go dry, but they’re sweet inside
wine must go right to your head
It’d be easy if you get mad
But three fingers point back to you
We could stay here
Stay out all night
No one will know
Us and the moonlight

Kiss me with your cherry lipstick
Never wash you off my face
Hit me, I can take your cheap shots
Leave you with the love we made

https://www.youtube.com/watch?v=008pJEY9kj4 itt van:D

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr502157267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása