okt
17

Here we are.

| Szerző: wendy's | 9:01 pm

 Másnaposan.Még 12 óra alvás után is fáradtan,cigi szagú hajjal.Immár renddel a szombánkban.Nem lesz semmi a tvben.Faterral megint összevesztem.De sajnálom,fáardt voltam és szükségem van arra h itthon legyek és nem tudja mindig úgy szervezni a programokat h jó legyen ennek a sok embernek akinek alkamazkodnia kell egymáshoz.Tudom h én vagyok az akinek nem jó.De nem él velem.És pont most kell elengednie egy kicsit.

A tegnapról annyit hogy az Ikarusz jó volt.A fiaink nagyon ügyesek:D.Bárr Gábornak kicsit nagyon mélyebb a hagja mint Chrisnek,de megbocsájtható.De ha csak belegondolok h Ákos azt a basszust játszott mint Guy(L)áááááááá my love!!!Utána kicsit ittunk az Arizba XD,beittunk a bling előtt(pálinkát)és volt egy érdekes 1 órám.Utána tömegtánc stb.

Jó volt.De megint közeleg 1 hét és meghalok az öszi szünetig!!De már nincs sok próbáljuk kibirni emberek!!!!!!Ellentétek harca ezerrel...Na mind1

Puszi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr111456787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unknown from the street 2009.10.18. 21:34:00

...amit írsz az egyfajta lázadás, de mit ér a lázadás ha nem érsz vele célt, és csak a maradék energiáidat emészti fel. Aztán az igazán fontos dolgokra mint, a barátok már nem marad időd...
süti beállítások módosítása