júl
31

arcokkal a parton:D

| Szerző: wendy's | 2:26 pm

tegnap lementünk a partra...2 srác 20 évesek,tomi meg dani:D.hát sokat röhögtünk rajtuk,ilyen waka-waka hangulat a jelszavak:varrófiűból-autószerelő,mi ez a cipő?-a lányomé:Dnyúl és teknős.(VARRÓGÉP)világitótorony,az egerszegi lányok,uhh de jjófejek,ezerszer szebbekXD,"há de ne haragudjál már!"(lábam)szineskijelzős teló vs.simaszarfos.madárfélelem,babi néni.igen ez whisky és elég jóféle.gyerek egerszegre kaptok fejenként 200 000 Ft-ot és még a hajatokat is befonjuk(lol).:D.
ez mi?-váza.(pipa).gyerek elnyal a sárban.A legidősebb:Dorcsa,Iza és várjál ti nagyon hasonlítotok egymásra:PZsuzsi és Dóri.igen ezaz.
 

A MELLETTÜNK LÉVŐ PADON BASZTAK!ESKÜ!ÉLŐBE!ÉS NEM VETTÜK ÉSZRE!
...

mé itthon teligyomorra porbáltunk bebaszni 2 üveg pezsgővel és energiaitalokkal de persze nem volt elég.a pipától se szívtunk be igazán:S..nahát és aztán úgy esett hogy kendkupéztunk:D..én dórival voltam aztán voltak jeleink:D..pfff.olyanokat röhögtünk:D
najólvan puszi(k)(l)

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr132189251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása