okt
7

 Kevés a 24 óra.Kevés egy délután.Kevés 5 óra.Megszakadok.6-7 óra után,hazaérek,alszom egy kicsit(30 perc),rohanok angolra,táncra,ide-oda.És éjszakákba nyúló hosszú tanulások.Amiknek elég nehezen jön ki az eredménye.Azért rontok már el dolgokat mert nem tudok koncentrálni pl.dogákban.A lányokkal kurvára de szét vagyunk esve,nagyjából Liza meg én vagyunk,de hála ez csak a napi ritmus miatt van.Nem tom mi lesz így, de tuti nem jó jegyek.Most is a törit kéne nyomatni.

A hétvégéért élek."Péntek az én napom a testem a zenére hangolom meg egy jó italra amit szürcsölök minek is kéne több?"Nekem még az alvás,na az nagyon kéne.Most is el akartak hurcolni szombat este, de nem.Nem megyek.És kész.Kell a rendszeresség bármíly meglepő is ez a családom tagjainak.Kell a pillanat amikor nem vagyok időhöz kötve.Csak fekszem az ágyban és alszom...jó mélyen.

Jajj már ülni nem tudok nem az h tanulni.Puszi emberek.Kitartás.

Ui:tudom h sajnáltatom magam bocsi.de kész vagyok....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr81435376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unknown from the street 2009.10.18. 22:11:58

...döntsd el mit akarsz, keress egy feltöltődési pontot, és épülj fel! Ha nem megy minden amit felhalmoztál magad köré, szelektáld ki és dobd ki a kukába a kevésbé fontos dolgokat, különben egyre kimerültebb leszel, és így romlik a világ minősége is körülötted.

wendy's · http://experienceforyou.blog.hu/ 2009.10.18. 23:28:08

akkor mond meg nagyokos mit dobjak ki?mi kevésbé fontos?

unknown from the street 2009.10.19. 06:51:31

Ha (csak) az a három feladatod van hogy: tanulj, angolra járj és táncolj, akkor próbáld meg beosztani az időd, különben belefulladsz. ...tudom milyen.
Ha nem bírod akkor add le a táncot! Neked kell eldönteni hogy mit akarsz, és hogy azért mennyi áldozatot hozol!
süti beállítások módosítása