dec
7


Olvastam egy könyvet. Nem lényeg mi a címe. Velünk egyidős fiatalokról szól. És már megint csak vitatkoznom kell. Lányok hagyjuk már ezeket a nagy félelmeket a szextől. Higgyétek el túlreagáljátok. Semmi olyan nagy dolog nincs benne.(bár ha ezt Egyesek hallanák, azt hiszem ráharapnának erre a kijelentésre.) De tényleg nem.
Most ne várjátok el tőlem, hogy leírjam a személyes élményeimet. Aki meg nem tudta volna, igen megtörtént. Most nem értem miért kell ettől beszarni. Egy olyan fiúval feküdtem le először akit szeretek és megbízom benne. NA BUMMMM! Mi robbant fel?

Ésszel kell ennyi a lényeg. Nem érveket kell felhozni ellene, meg kapaszkodni az életkorba és mi más. Lassan 17-18 évesek vagyunk. Én úgy gondolom, jobb, ha hamarabb beletanul az ember.:D. Jó persze jöhet a duma, hogy nem állsz még rá készen. De könyörgöm. Ha szereted, ha megbízol benne és úgy érzed elérkezett az idő, ne foglalkozz senki mással csak magatokkal. Akkor csak 2 ketten léteztek, és semmi más nem számít.

 „ - Akkor hát mikor? Mondj egy időpontot, egy határidőt, akármit. A századfordulón? Amikor legközelebb erre halad a Halley-üstökös? Mikor? Amikor eldöntöttük ezt a kis hétvégi kirándulást, azt hittem készen állsz, hogy kicsit felnőttebb légy.

- Akkor, amikor készen állok rá.”

Ez a készen állok rá már alapjában véve egy rossz kifejezés. Mindenki ekörül az egy mondat körül csapja a legnagyobb hisztit. Nem készen állni kell rá, hanem tisztelni, bízni, és  szeretni. Ez az egész annyira természetes, annyira spontán jön. Ne értsétek félre, nem akarok rátok erőltetni semmit. Vannak bizonyos tényezők amiket, mi lányok sokkal fontosabbnak tartunk. Ezt beismerem. De ez olyan mintha valaki kitalálta volna, hogy ettől tartani kell és akkor mindenki fél.
Nem azt mondom, hogy el kell sietni, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. De értitek, magától a szótól ne ijedjetek meg. Na meg amúgy is nézzétek csak mit találtam a klasszikus mitológia könyvben.

Héra és Zeusz között talán a legszenvedélyesebb vitát a testi szerelem kérdése robbantotta ki.

Héra ragaszkodott hozzá, hogy a férfi éli át a nagyobb gyönyört, míg Zeusz épp az ellenkezőjét állította. Vitájuk holtpontra jutott, ezért megegyeztek abban, hogy felkeresik Teiresziaszt, aki élt már nő férfi alakjában is. A bíronak felkért Teiresziasz kijelentette, hogy a nők kilencszer nagyobb szexuális örömöt élnek át, mint a férfiak.”

 

(már ha a férfi jól csinálja, ezt hozzáfűzném:D:P).

 

Ne húzd az időt. Tök fölösleges. Úgyis csak azt fogod mondani a végén, hogy ezt miért nem csináltam eddig? Miért nem hittem a szex mániás fiúknak?


Jó, lehet, hogy én már máshogy látom. Úgy magasabbról tudok rátekinteni a dolog menetére. De kérlek titeket, ha eljön az idő, ne foglalkozzatok a buta pletykákkal és rizsákkal. Nem tartozik senkire, hogy mit csináltok, kivel, hol és mikor. Ez a ti életetek, ne hagyjátok, hogy az idióta  vélemények hatással legyenek a döntéseitekre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://experienceforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr612500446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása